Τρόποι αποστολής | Sofa.gr

Η αποστολή και παραλαβή των προϊόντων μας μπορεί να γίνει με τους τρεις παρακάτω τρόπους:

1ος) Παραλαβή των εμπορευμάτων από το εργοστάσιο μας Εμπεδοκλέους 16 - Περιστέρι. Η παραλαβή γίνεται με δικό σας μέσο χωρίς την επιβάρυνση μεταφορικών, στις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Απαραίτητη είναι η τηλεφωνική επικοινωνία για την προετοιμασία της παραγγελίας. Τα προϊόντα μικρού όγκου παραδίδονται συσκευασμένα και μονταρισμένα εκτός από τα ογκώδη προϊόντα π.χ κρεβάτια που λόγω όγκου είναι αμοντάριστα για αποφυγή φθορών.

 

2ος) Μεταφορά στο σπίτι σας, εντός νομού Αττικής. Η μεταφορά των προϊόντων είναι δωρεάν για παραγγελίες ανω των 150€. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση από το τμήμα παραδόσεων για την ημέρα και ώρα της μεταφοράς. (τμήμα παραδόσεων 210-5710380) Για τις περιοχές της Αττικής που απαιτείται επιπλέον μεταφορικό μέσο (πχ Σαλαμίνα), το κόστος αυτό επιβαρύνει τον πελάτη. Εάν υπάρχει δυσκολία ανάβασης εμπορευμάτων στον όροφο και είναι απαραίτητη η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος, γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη.Για έπιπλα που τοποθετούνται στον τοίχο η τοποθέτηση αναλαμβάνεται απο το δικό μας συνεργείο,εφόσον ο τοίχος πληρεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις και δεν είναι γυψοσανίδα.Εάν είναι γυψοσανίδα,το συνεργείο μας δεν αναλαμβάνει την τοποθέτηση.

 

3ος) Αποστολή εκτός Αττικής.

Τα προϊόντα μικρού όγκου παραδίδονται συσκευασμένα και μονταρισμένα εκτός από τα ογκώδη προϊόντα (π.χ κρεβάτια που λόγω όγκου είναι αμοντάριστα) για αποφυγή φθορών, σε πρακτορείο μεταφορών εντός νομού Αττικής που εσείς θα μας υποδείξετε . Στη συνέχεια το πρακτορείο αναλαμβάνει τη μεταφορά εκτός Αττικής μέχρι την έδρα του.Η χρέωση της μεταφορικής εταιρίας επιβαρύνει τον πελάτη και τα προϊόντα ταξιδεύουν με δική του ευθύνη.