Σαλόνια | Sofa.gr

ΣΑΛΟΝΙΑ

Δημιουργούμε για εσάς έναν όμορφο χώρο για το καθιστικό σας με αναπαυτικούς και ωραίους γωνιακούς καναπέδες εξαιρετικής ποιότητας που θα προσφέρουν χαλάρωση σε καθημερινή βάση σε εσάς και στους φίλους σας.

Σαλόνια μοντέρνα και κλασικά που κατασκευάζονται από τους έμπειρους τεχνίτες μας, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά για μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μια σειρά από γωνιακούς καναπέδες αλλά και σαλόνια με υψηλές προδιαγραφές που μπορούν, ανάλογα με τις απαιτήσεις και το στυλ σας, να προσαρμοστούν στο δικό σας χώρο, αλλάζοντας τα μέτρα και το ύφασμα σε όλα τα έπιπλα που εσείς θα διαλέξετε.


Σας παρέχουμε 15 χρόνια εγγύηση σε όλα τα σαλόνια γιατί είμαστε σίγουροι για την ποιοτική κατασκευή τους και έχουμε αποδείξεις γι'αυτό!

Υλικά σαλονιών

Ο σκελετός κατασκευάζεται από ξύλο οξιάς. Στο κάτω μέρος του καναπέ υπάρχει φερμουάρ όπου μπορείτε να δείτε την κατασκευή μας, τα ξύλα και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε.

Για τα καθίσματα χρησιμοποιούμε λάστιχο 6000 (υψηλής πυκνότητας, μεγάλης αντοχής από ελληνικό εργοστάσιο) με επίστρωση ακρυλικής βάτας, επενδυμένο με κελύφιο από λευκό ύφασμα βαμβακερό.

Οι πλάτες είναι κατασκευασμένες με 80% κομφορέλ και 20% λάτεξ σε επένδυση από γαζωμένο κελυφωτό ύφασμα, κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε να μη μετατοπίζεται το υλικό ή με καλουπωτή πλάτη memory foam (μαλακό αφρώδες υψηλής ποιότητας).

Για ιδέες περιηγηθείτε και στις άλλες σελίδες μας, όπου θα βρείτε πολυθρόνες μοντέρνου design, έπιπλα τηλεόρασης και τραπεζαρίες με καρέκλες σε πολλά σχέδια και τιμές.

Δείτε τους μπουφέδες και τις επιπλοσυνθέσεις και θυμηθείτε ότι έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας ξεχωριστό σχέδιο!

Μπορείτε:

να μετατρέψετε τις διαστάσεις τους

να επιλέξετε από πολλά διαφορετικά μοντέλα 

να διαλέξετε την επιφάνεια ξύλου που σας ταιριάζει  (δρυς, καρυδιά, οξιά, κλπ)

να επιλέξετε το χρώμα βαφής και τις λάκες από μεγάλη γκάμα αποχρώσεων

Σας προσκαλούμε να δείτε την ποιότητα μας από κοντά!

*Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 23%.

*Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται μεταφορά εντός Αττικής.

Τα μυστικά ενός καναπέ

Νέα εφαρμογή

Σχεδιάστε τον δικό σας καναπέ!