Μελέτη Χώρου

Τώρα είστε απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές των επίπλων σας! 
. Σε εμάς έχετε τη δυνατότητα να δείτε πώς θα είναι τα έπιπλα που επιλέξατε μέσα στο χώρο σας, πριν ακόμα κατασκευαστούν, καθώς και πώς θα λειτουργείτε μέσα σε αυτόν. 

 


. Για εμάς το κάθε σπίτι είναι μοναδικό γι'αυτό δημιουργούμε και κατασκευάζουμε έπιπλα για τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, έχοντας διατηρήσει υψηλή ποιότητα σε πολύ χαμηλές τιμές. 

 


. Με την καθοδήγηση μας και με βασικό μέλημα το στυλ και την αρμονία του χώρου σας, επιλέγονται οι ωραιότεροι χρωματικοί συνδυασμοί υφασμάτων, ταπετσαριών και διακοσμητικών αντικειμένων υψηλής αισθητικής, δημιουργώντας έτσι την ατμόσφαιρα που ονειρεύεστε.

 

 

. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό αναλαμβάνει να υλοποιήσει και να σας παρουσιάσει την πλήρη μελέτη του χώρου που επιθυμείτε. Με τη χρήση προγράμματος τρισδιάστατης φωτορεαλιστικής απεικόνισης, βλέπετε την παραγγελία σας ολοκληρωμένη τρισδιάστατα στο χώρο σας, με τα έπιπλα και τα χρώματα των επιλογών σας σε μία ή και περισσότερες εναλλακτικές προτάσεις. 

 

Η φιλοσοφία μας: 

.συνέπεια
.εγγυημένη και ποιοτική κατασκευή
.εξυπηρέτηση και μετά την πώληση (after sales service)
.διασφαλισμένη ποιότητα
.σίγουρη επιτυχία

 

 

Οι βασικές ενέργειες

που ακολουθούμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία είναι οι εξής: 

. Με την βοήθεια της κάτοψης του χώρου σας, σας προτείνουμε τα πιθανά σχέδια με δυνατότητα προσαρμογής των διαστάσεων, ακόμα και όταν πρόκειται για ειδικές κατασκευές.

. Επισκεπτόμαστε τον χώρο σας και πραγματοποιούμε μελέτη αυτού, λαμβάνοντας τις πραγματικές διαστάσεις και σημειώνοντας τυχόν ιδιομορφίες του χώρου.
. Με τη χρήση προγράμματος τρισδιάστατης φωτορεαλιστικής απεικόνισης (3D) τοποθετούμε τα έπιπλα της επιλογής σας, διακρίνοντας τις πραγματικές αποστάσεις μεταξύ τους. Δεκτή οποιαδήποτε πιθανή αλλαγή.
. Αφού καταλήξουμε στο τελικό σχέδιο, σας ενημερώνουμε για το χρόνο κατασκευής της παραγγελίας σας.


* Η μελέτη και το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα της τρισδιάστατης φωτορεαλιστικής απεικόνισης είναι δωρεάν. 

* H μεταφορά και η τοποθέτηση στο χώρο σας γίνεται δωρεάν από εμάς (αφορά παραγγελίες εντός Αθηνών).