Faq

 1. Γιατί να επιλέξετε την Sofa.gr;
 2. Που κατασκευάζονται τα έπιπλα της Sofa.gr;
 3. Από τι υλικά κατασκευάζονται τα έπιπλα της Sofa.gr;
 4. Από τι υλικά κατασκευάζονται οι καναπέδες της Sofa.gr;
 5. Οι διαστάσεις των επίπλων της Sofa.gr είναι συγκεκριμένες;
 6. Τα χρώματα των επίπλων και των υφασμάτων της Sofa.gr είναι συγκεκριμένα;
 7. Υπάρχει η δυνατότητα μελέτης του χώρου από ένα ειδικό της Sofa.gr;
 8. Ποια είναι η εγγύηση των επίπλων της Sofa.gr;
 9. Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης των επίπλων της Sofa.gr;
 10. Ποιοι είναι οι τρόποι παραγγελίας των επίπλων της Sofa.gr;
 11. Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής των επίπλων της Sofa.gr;
 12. Ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής των επίπλων της Sofa.gr;
 1. Γιατί να επιλέξετε την Sofa.gr;

  H Sofa.gr είναι από τις ελάχιστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που κατασκευάζει εξολοκλήρου όλα τα έπιπλα που διαθέτει στον πελάτη. Με αυτό τον τρόπο παρέχει άριστο ποιοτικά αποτέλεσμα στις καλύτερες δυνατές τιμές αφού έχει εξαλείψει τα ενδιάμεσα δίκτυα διανομής. Η Sofa.gr βρίσκεται στις κορυφαίες επιχειρήσεις πωλήσεων επίπλου καθώς δεσμεύεται για άριστη ποιότητα με αποδείξεις, συνέπεια, εγγυημένη και ποιοτική κατασκευή και φημίζεται για την σωστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση..
 2. Που κατασκευάζονται τα έπιπλα της Sofa.gr;

  Η Sofa.gr διαθέτει μια από τις πιο σύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις παραγωγής επίπλου στην Ελλάδα που εδρεύει στη βιομηχανική ζώνη του Περιστερίου, στην οδό Εμπεδοκλέους 16.Όλα τα έπιπλα είναι μοναδικά φτιαγμένα καθώς κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας για τον καθένα πελάτη ξεχωριστά.
 3. Από τι υλικά κατασκευάζονται τα έπιπλα της Sofa.gr;

  Τα έπιπλα της Sofa.gr είναι είναι κατασκευασμένα από MDF με επένδυση αληθινού ξύλου της επιλογής του πελάτη (δρυς, οξιά, καρυδιά). Όλα τα έπιπλα λουστράρονται με βερνίκια υψηλών προδιαγραφών για αντοχή στο χρόνο και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της Ε.Ε. Ακόμα υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια στη παραγωγή που κατασκευάζονται εξ’ολοκλήρου από αληθινό ξύλο (μασίφ).Σε όλα τα προϊόντα αναφέρονται στις λεπτομέρειες του τα υλικά κατασκευής του.
 4. Από τι υλικά κατασκευάζονται οι καναπέδες της Sofa.gr;

  Ο σκελετός των καναπέδων της Sofa.gr είναι από μασίφ ξύλο οξιάς Α’ ποιότητας σε συνδυασμό με κόντρα πλακέ θαλάσσης, ενώ στο χώρο του καθίσματος τοποθετούνται ελαστικοί ιμάντες για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Τα μαξιλάρια του καθίσματος κατασκευάζονται από λάστιχο 6000 και επενδύονται από αφράτη βάτα δημιουργώντας μια απολαυστική αίσθηση! Επιπλέον, οι έμπειροι τεχνίτες της Sofa.gr μπορούν να κατασκευάσουν το μαξιλάρι του καθίσματος σύμφωνα με τα γούστα του κάθε πελάτη (μαλακό, μέτριο, σκληρό) ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη απόλαυση, χωρίς ταυτόχρονα να αλλαχτεί το παραμικρό στη ποιότητα του υλικού. Επίσης, το κάθε ένα μαξιλάρι διαθέτει μεγάλο φερμουάρ και επένδυση ώστε να αφαιρείτε εύκολα το ύφασμα. Τα μαξιλάρια της πλάτης αποτελούνται από πολλές μικρές κυψέλες ώστε να αποφεύγεται η μετατόπιση του υλικού με γέμιση κομφορέλ. Τέλος, η ποιότητα της Sofa.gr είναι εμφανής και μετά την πώληση καθώς στο κάτω μέρος του καναπέ υπάρχει πάντα ένα μεγάλο φερμουάρ όπου μπορείτε να ελέγξετε τα υλικά κατασκευής.
 5. Οι διαστάσεις των επίπλων της Sofa.gr είναι συγκεκριμένες;

  Στη Sofa.gr ο πελάτης γίνεται για λίγο «κατασκευαστής» και δημιουργεί το κάθε έπιπλο ακριβώς όπως το επιθυμεί. Καθώς όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται από την αρχή κατόπιν παραγγελίας, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής διαστάσεων και σχεδίου του κάθε επίπλου. Πιο συγκεκριμένα για τους γωνιακούς καναπέδες, εκτός από την δυνατότητα αλλαγής διαστάσεων, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει υφάσματα, αλλαγή φοράς της γωνίας καθώς επίσης και τροποποίηση του σχεδίου (π.χ. διαφορετικό ποδαράκι, δυο μπράτσα ή δυο ανάκλιντρα κλπ).
 6. Τα χρώματα των επίπλων και των υφασμάτων της Sofa.gr είναι συγκεκριμένα;

  Στη Sofa.gr,ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος το χρώμα του επίπλου ή του υφάσματος μέσα από μια μεγάλη διαθέσιμη γκάμα χρωμάτων. Ακόμα, όσο αναφορά τα έπιπλα, αν ο πελάτης θέλει να ταιριάξει το χρώμα του ξύλο με ένα έπιπλο που ήδη έχει, το μόνο που έχει να κάνει είναι να φέρει ένα δείγμα και οι έμπειροι λουστραδόροι της Sofa.gr θα πλησιάσουν το χρώμα τουλάχιστον στο 80%. Επίσης, η Sofa.gr κατανοώντας ότι η επιλογή των χρωμάτων είναι πολλές φορές δύσκολη υπόθεση και όλοι θέλουν να αποφύγουν τυχόν αστοχίες, δίνει την λύση προσφέροντας online στον πελάτη μια πρωτοποριακή και σύγχρονη εφαρμογή συνδυασμών χρωμάτων. Στα περισσότερα προϊόντα στο site υπάρχει ένα εικονίδιο με την ένδειξη «Δείτε την νέα μας εφαρμογή συνδυασμών χρωμάτων πατώντας εδώ», όπου πατώντας το ο πελάτης μπορεί να επιλέξει και να συνδυάσει τα χρώματα της αρεσκείας του. Όταν καταλήξει, μπορεί να επισκεφτεί το κατάστημα και να δει ζωντανά τα πραγματικά χρώματα του ξύλου.
 7. Υπάρχει η δυνατότητα μελέτης του χώρου από ένα ειδικό της Sofa.gr;

  H Sofa.gr παρέχει τη δυνατότητα μελέτης χώρου με διάφορους τρόπους, εξασφαλίζοντας έτσι ένα σωστό αποτέλεσμα. Ο πελάτης μπορεί να επισκεφθεί το κατάστημα να επιλέξει έπιπλα και χρώματα και έπειτα ένας ειδικός της Sofa.gr να επισκεφτεί το χώρο του και να προτείνει τις λύσεις και τις επιλογές που μπορούν να γίνουν σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Με αυτό τον τρόπο, η Sofa.gr εξασφαλίζει το ιδανικό αποτέλεσμα σύμφωνα με το χώρο και το γούστο του πελάτη. Για περισσότερες πληροφορίες για την Μελέτη Χώρου, πατήστε εδώ.
 8. Ποια είναι η εγγύηση των επίπλων της Sofa.gr;

  H Sofa.gr παρέχει στον πελάτη ποιοτικά αποτελέσματα με 10ετή εγγύηση στα έπιπλα και 15ετή εγγύηση στους καναπέδες (η μεγαλύτερη της αγοράς). Για περισσότερες πληροφορίες για τους Όρους Εγγύησης, πατήστε εδώ.
 9. Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης των επίπλων της Sofa.gr;

  Ο χρόνος που χρειάζεται προκειμένου να κατασκευαστούν τα έπιπλα της Sofa.gr από την ημέρα της παραγγελίας είναι 15-25 μέρες ανάλογα και με το μέγεθος της παραγγελίας.
 10. Ποιοι είναι οι τρόποι παραγγελίας των επίπλων της Sofa.gr;

  • Επίσκεψη στο κατάστημα
  • Τηλεφωνικά
  • Ηλεκτρονικά μέσω του site ή μέσω e-mail.
 11. -Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής των επίπλων της Sofa.gr;

  • Μετρητοίς, με μια προκαταβολή ανάλογη με το κόστος της παραγγελίας και εξόφληση κατά την παράδοση
  • Πιστωτική κάρτα με δόσεις
  • paypal
  Για περισσότερες πληροφορίες για τους Τρόπους Εξόφλησης, πατήστε εδώ.
 12. Ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής των επίπλων της Sofa.gr;

  Η μεταφορά και η τοποθέτηση των επίπλων της Sofa.gr εντός Αττικής παρέχεται δωρεάν. Οι παραγγελίες εκτός Αττικής γίνονται μέσω συνεργαζόμενου πρακτορείου. Η Sofa.gr αναλαμβάνει την μεταφορά μέχρι το πρακτορείο και τη σωστή συσκευασία των επίπλων για την ασφαλή μεταφορά. Για περισσότερες πληροφορίες για τους Τρόπους Αποστολής,
  πατήστε εδώ.