Εργοστάσιο επίπλων | Sofa.gr

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1987 και συνεχίζει δυνατά μέχρι και σήμερα.

Στο ταξίδι του χρόνου ανακαλύψαμε τη γνώση στα έπιπλα και τη μοιραζόμαστε με τον κόσμο, ο οποίος μας επιβραβεύει με το χαμόγελό του. Κατέχουμε τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό, για να μπορούμε να σχεδιάσουμε τα έπιπλα που ονειρεύεστε να έχετε στο σπίτι σας. Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο στο χώρο του επίπλου με πολυετή εμπειρία και φροντίζει κάθε έπιπλο από την αρχή της κατασκευής, μέχρι τη μεταφορά του στο σπίτι σας, η οποία να τονίσουμε πως εντός Αττικής γίνεται δωρεάν. Τα υλικά μας είναι πρώτης ποιότητας και το κάθε έπιπλο ξεχωριστά είναι χειροποίητο, ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε τα έπιπλα να μείνουν ανθεκτικά στο χρόνο. Το έχουμε αποδείξει και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό, είμαστε από τις λίγες εταιρείες που επενδύουν σε φυσικά υλικά για το καλύτερο αποτέλεσμα των επίπλων μας. Παρόλα αυτά έχετε τεράστιες επιλογές σε ένα έπιπλο που κατασκευάζουμε, να το διαμορφώσετε με τα χρώματα και τις διαστάσεις που θέλετε ώστε να βγει ακριβώς όπως το έχετε ονειρευτεί, γι’ αυτό και η γκάμα μας είναι μεγάλη και συνεχής, για να σας παρέχει ένα πλούσιο άλμπουμ ιδεών από έπιπλα. Καναπέδες με άνεση και κομψότητα. Κρεβάτια με λεπτομερή σχεδιασμό, τραπεζαρίες με απλότητα και παράλληλα με μοντερνισμό για όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις και άλλα πολλά που σας περιμένουν να τα επισκεφτείτε στο μαγαζί μας και να τα δοκιμάσετε για να πειστείτε από μόνοι σας.

 


Οι βάσεις μας είναι γερές και δυνατές όπως και η υπόσχεσή μας πως ό,τι κατασκευάζουμε θα διαρκέσει για μία ζωή. Το μόνο μυστικό που κρατήσαμε και μας βοήθησε να φτάσουμε ως εδώ είναι η συνεχής βελτίωση και αγάπη γι΄αυτό που κάνουμε, παράλληλα με τη γνώση που αποκτήσαμε δεν παρατήσαμε τη συνεχή ανάγκη για καινούργιες ιδέες και σχεδιασμούς. Βρήκαμε τρόπους να εξυπηρετήσουμε τεράστιο ποσοστό του κόσμου και να του προσφέρουμε το έπιπλο που έχει ονειρευτεί. Αφήσαμε τις πράξεις να μιλήσουν για εμάς και τώρα μοιραζόμαστε μαζί σας αυτό το μονοπάτι.

 

Οι περισσότερες εταιρείες επενδύουν σε φθηνά υλικά και πολλές φορές τα έπιπλά τους τα πουλάνε σε ακριβές τιμές. Στον κόσμο που δεν έχει επενδύσει στα καλά και σωστά έπιπλα, ίσως είναι λίγο δύσκολο να καταλάβει τις διαφορές. Όπως μία μπλούζα με κακό ύφασμα με λίγα πλυσίματα έχει αρχίσει να τσαλακώνεται και να καταστρέφεται. Εμείς επενδύουμε σε πραγματικό ξύλο, κατευθείαν από τον κορμό για να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ανθεκτικότητα στο χρόνο και αντοχή σε οτιδήποτε χρειαστεί να δοκιμαστεί και δεν αναπαυόμαστε εκεί, αφού χτίζουμε τη βάση ενός επίπλου ανακαλύψαμε τρόπους στο κάθε ένα ξεχωριστά να έχει γερές βάσεις με σωστά υλικά και σωστό τρόπο σχεδιασμού ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Και φυσικά αυτή την προσοχή και φροντίδα την ακολουθούμε χιλιοστό προς χιλιοστό σε όλα τα έπιπλα μας. Οτιδήποτε έχει χτιστεί από τα δικά μας χέρια έχει εξεταστεί εξονυχιστικά. Η αγάπη που έχουμε στο να κατασκευάζουμε καναπέδες έχει φανεί. Πρωτοποριακά σχέδια με μοντέρνους σχεδιασμούς, με μία τεράστια γκάμα επιλογών που συνεχίζεται και αυξάνεται συνεχώς. Με λίγα λόγια. Χτίζουμε τη βάση με γερά υλικά. Βάζουμε πρώτης ποιότητας υλικά μέσα στο καναπέ για άνετη και ξεκούραστη διαμονή για ατελείωτες ώρες. Το ύφασμα και το χρώμα είναι δική σας προσωπική επιλογή, εμείς παρόλα αυτά προσέχουμε οτιδήποτε επιλέξετε να είναι πρώτης ποιότητας.

 

Χρησιμοποιούμε ακριβό βερνίκι για να μη χαθεί η ζωντάνια του χρώματος με την πάροδο του χρόνου. Όπως είπαμε δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και η παραμικρή λεπτομέρεια θα περάσει από τα χέρια μας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι ιδιαιτερότητες της μπογιάς που δουλεύουμε είναι οι εξής: Οικολογικό προς το περιβάλλον. Αντοχή στο χρόνο- αντοχή στα χτυπήματα, δηλαδή στα πράγματα που βάζετε επάνω. Το προσωπικό μας δουλεύει σε δωμάτιο ελεγχόμενο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της βαφής, για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το αποτέλεσμα.

  

Προσαρμόσαμε απίστευτα χαμηλές τιμές, βάλαμε στην άκρη τον ανταγωνισμό και γίναμε καλύτεροι από ότι ήμασταν μέρα με τη μέρα. Δεν ακολουθήσαμε τεχνάσματα άλλων ούτε ακολουθήσαμε μία πορεία η οποία θα είχε επιπτώσεις αρνητικές. Μείναμε σταθερή στα δικά μας πιστεύω και δημιουργήσαμε το δικό μας όνομα και το δικό μας έπιπλο με κόπο, ιδρώτα και αγάπη. Διαφοροποιηθήκαμε από τους άλλους και χτίσαμε το κάθε έπιπλο, ξεχωριστά με μοναδικό σχεδιασμό, να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του. Είμαστε κοντά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κόσμου, που μας επιλέγει και μας ακολουθεί σε αυτό το ταξίδι.  Κανένα έπιπλο δεν φτιάχνεται για να φαίνεται απλά ωραίο ή να δείχνει τέλειο σε μία φωτογραφία, το κάθε έπιπλο είναι σχεδιασμένο για πρακτικούς και λειτουργικούς λόγους. Άνεση, φινέτσα, κομψότητα, πρακτικότητα, τεράστια αντοχή στο χρόνο.


Η SOFA.GR μοιράζεται καθημερινά την αγάπη για το έπιπλο με τον κόσμο σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο.