Εργοστάσιο επίπλων | Sofa.gr

Η εταιρία μας, με την 30ετή εμπειρία στο χώρο του χειροποίητου επίπλου, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις επιπλώσεων προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Τα ποιοτικά υλικά και η τεχνογνωσία του άριστα καταρτισμένου προσωπικού σε συνδυασμό με τις τάσεις του σύγχρονου design είναι το κλειδί της επιτυχίας των επίπλων της Sofa. Εξαλείφοντας όλα τα ενδιάμεσα δίκτυα διανομής, καταφέρνουμε και σας παρέχουμε ποιοτικό αποτέλεσμα σε τιμές εργοστασίου, ενώ το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης δεν επαναπαύεται, δημιουργώντας συνεχώς πρωτότυπα και λειτουργικά σχέδια επίπλων.


Στο τμήμα του ξυλουργείου κατασκευάζονται όλα τα ξύλινα έπιπλα και οι σκελετοί των σαλονιών. Οι έμπειροι τεχνίτες μας κατασκευάζουν από την αρχή το κάθε έπιπλο ξεχωριστά. Με τα σύγχρονα μηχανήματα σε συνδυασμό με τα ποιοτικά υλικά μπορούμε και δημιουργούμε μοναδικά σχέδια όπως τα έχετε ονειρευτεί, με αντοχή στο χρόνο και στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Την ίδια διαδικασία ακολουθούμε και στην κατασκευή των σαλονιών. Εσείς επιλέγετε τις διαστάσεις και την φορά που θα έχει ο καναπές ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας. Η κατασκευή γίνεται από ξύλο μασίφ οξιάς φουρνιστής και πλανισμένης χωρίς ρόζους σε συνδυασμό με κόντρα πλακέ θαλάσσης.

Τα υλικά μας είναι ποιοτικά διαλεγμένα ένα προς ένα, γι αυτό μπορούμε και σας παρέχουμε 10ετή γραπτή εγγύηση σε όλα μας τα έπιπλα και 15ετή στα σαλόνια μας.

 

Όσο αναφορά τους καναπέδες, η διαδικασία παραγωγής συνεχίζεται στο τμήμα της ταπετσαρίας όπου και ολοκληρώνεται η κατασκευή τους. Έπειτα από πολυετή έρευνα και δοκιμές καταλήξαμε να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και αντοχής στο χρόνο υλικά ώστε να απολαμβάνετε άνεση και μοναδικό design. Υλικά όπως ελαστικοί ιμάντες, λάστιχο καθίσματος 6000, κυψελωτή πλάτη σε συνδυασμό με τις προσεγμένες ραφές, τα ποιοτικά υφάσματα και κυρίως τη τεχνογνωσία του εξειδικευμένου προσωπικού μας είναι το μυστικό που κάνει τους καναπέδες μας ακαταμάχητους!

 

Η κατασκευή των επίπλων τελειώνει με την διαδικασία του βαψίματος. Γνωρίζοντας ότι ένα ποιοτικό έπιπλο αναδεικνύεται με το σωστό λούστρο έχουμε συγκεντρώσει όλους τους παράγοντες που χρειάζεται για ένα υπέροχο αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Έχουμε δημιουργήσει στο συγκεκριμένο τμήμα των εγκαταστάσεων μας τις κατάλληλες συνθήκες που χρειάζονται ώστε να βαφτεί και στεγνώσει σωστά το έπιπλο. Επίσης, χρησιμοποιούμε επώνυμες ανθεκτικές βαφές ώστε να μη χαθεί η ζωντάνια του χρώματος με την πάροδο του χρόνο. Τελευταίος και πιο σημαντικός παράγοντας είναι η γνώση και η εμπειρία των λουστραδόρων μας. Είτε επιλέξετε απλή βαφή λούστρου σε ξύλο ή λάκα είτε κάποια τεχνική βαψίματος (ντεκαπέ, πατίνα) το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

  

Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής και του απαραίτητου ποιοτικού ελέγχου, το καταρτισμένο μας προσωπικό φροντίζει για την σωστή μεταφορά των επίπλων στο χώρο σας.  Η μεταφορά των προϊόντων που αφορούν παράδοση εντός Αττικής γίνεται δωρεάν και η συσκευασία σε συνδυασμό με την εμπειρία του προσωπικού εγγυάται ένα σίγουρο αποτέλεσμα. Οι παραγγελίες με προορισμό την επαρχία αποστέλλονται με συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά από τις εγκαταστάσεις μας μέχρι το πρακτορείο και ταυτόχρονα φροντίζουμε όλα τα προϊόντα να έχουν τετραπλή συσκευασία ώστε να αποφύγουμε τυχόν ατυχήματα κατά την μεταφορά. Συγκεκριμένα, τυλίγουμε το προϊόν με μεμβράνη συσκευασίας (stretch film), στη συνέχεια με παχύ, επαγγελματικό αεροπλάστ (bubblewrap) και αφρώδη υλικό και τέλος χαρτόνι γκοφρέ.

 

Αναζητήστε λοιπόν τα αυθεντικά έπιπλα της Sofa με το λογότυπο μας για να είστε σίγουροι για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Είτε επιθυμείτε να επιπλώσετε το χώρο σας σε μοντέρνες γραμμές είτε σε πιο κλασσικές , έχουμε τις ιδανικές προτάσεις που θα τον αναδείξουν!