Υφασμάτινα Κρεβάτια. Η επιλογή των σχεδιαστών.

Υφασμάτινα Κρεβάτια.

Τα υφασμάτινα κρεβάτια είναι η ιδανική προσθήκη για κάθε κομψό σπίτι. Πιο ευπροσάρμοστα από τα ξύλινα και πιο άνετα απο το μεταλλικά, τα υφασμάτινα κρεβάτια έχουν ξεχωριστά πλεονεκτήματα έναντι οποιουδήποτε άλλου τύπου φινιρίσματος. Πρώτα απ' όλα η ποικιλία σε χρώματα και υφή σας δίνει την δυνατότητα να πειραματιστείτε, να γίνετε ο σχεδιαστής και διακοσμητής του προσωπικού σας χώρου και να δημιουργήσετε την κρεβατοκάμαρα που θεωρούσατε πάντα μακρινό όνειρο. 

Χρωματιστά κρεβάτια.

Άνετα, κομψά και εντυπωσιακά τα χρωματιστά κρεβάτια προσδίδουν στο χώρο ζεστασιά και στυλ. Παίξτε με το μέγεθος του πλαισίου και το ύψος του κεφαλιού, φανταστείτε έξω απο τα όρια και τολμήστε, άλλωστε στην sofa.gr κάθε σχέδιο το προσαρμόζουμε στα μέτρα του χώρου σας.

   

Κρεβάτια ταπετσαρίας

Τα υφασμάτινα κρεβάτια καθαρίζουν εύκολα, πλένονται και αντικαθίστανται με μικρό κόστος προκειμένου να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιο όποτε αλλάξουν οι τάσεις της μόδας ή απλά αισθανθείτε διάθεση για μια περιπέτεια. Στην Sofa.gr διαθέτουμε υφασμάτινα κρεβάτια διπλά και υπέρδιπλα, διάφορων αισθητικών και τάσεων και μια τεράστια γκάμα υφασμάτων προκειμένου να εμπνευστείτε το δικό σας μοναδικό σχέδιο.

Για να δείτε ολόκληρη την γκάμα απο τις υφασμάτινες κρεβατοκάμαρες της sofa.gr....... πατήστε εδώ