Τραπεζαρία Plaza. Η αβαν γκαρντ αίσθηση στις τραπεζαρίες

Τραπεζαρία Plaza,

Η έννοια αβαν γκαρντ ταυτίζεται με κάθε τι τολμηρό, που θεωρητικά προηγείται της εποχής ως θαυμαστός προάγγελος μελλοντικής εφαρμογής ή αποδοχής.

Στην sofa.gr αντιμετωπίζουμε κάθε έπιπλο ώς έργο τέχνης. Παρακολουθούμε τις διεθνείς τάσεις στον χώρο του interior design και δημιουργούμε έπιπλα που κοιτούν στα μάτια τόσο την εποχή όσο και το μέλλον.

Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερο απο την αίσθηση, την πραγματικότητα του πρωτοποριακού σχεδιασμού και του ποιοτικού χειροποίητου επίπλου.

Να διαμορφώσουμε τον χώρο σας με υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα. Ένα στοίχημα που είναι αδιαπραγμάτευτο στην φιλοσοφία μας.     

Η τραπεζαρία Plaza προδιαθέτει με τις λεπτες γραμμές σε χώρους με minimal ιδιοσυγκρασία.

Παιχνιδιάρικοι τόνοι και χρώματα στα υφάσματα των συνοδευτικών καρεκλών δημιουργούν διάθεση για απελευθέρωση και σκανδαλιά.

Η τραπεζαρία Plaza σας οδηγεί σε έξοδο απο την καθημερινότητα, στην επανάσταση της στιγμής όπου η απόλαυση ειναι συνώνυμη της άνεσης και της ομορφιάς.

Μια ενδελεχώς σχεδιασμένη τραπεζαρία που εξωτερικεύει με την καλλιτεχνία της τα απαραίτητα συναισθήματα για να αποτινάξετε τις συμβάσεις και τα βάρη της ρουτίνας.

Κερδίστε τις εντυπώσεις και χαρείτε περισσότερο την ζωή σε μια τραπεζαρία γεμάτη με φίλους.

 

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή παρακαλούμε πατήστε εδώ...