Τι είναι Ευτυχία..

Ευτυχία σημαίνει...ένα ζεστό κρεβάτι, πίτσα και ατελείωτη συζήτηση μέχρι το ξημέρωμα. Παιχνίδια και γλυκά βλέμματα, μυρωδιά από καθαρά σκεπάσματα και άνετα ρούχα. Χωρίς τις περιττές μάσκες της ημέρας, δύο άνθρωποι, δύο κόσμοι που έρχονται κοντά.      

 

 

Ευτυχία σημαίνει να ξυπνάτε μαζί, ανοιχτό παράθυρο, νεογέννητες ακτίνες στα δειλά τους βήματα και δροσερό αεράκι, οι πρώτες κουβέντες αγάπης με πρησμένα τα μάτια, πονηρά πειράγματα και φρυγανισμένο ψωμί. Μεταφορά του δίσκου στο τραπέζι, σκέψεις και σχέδια. Σάββατο πρωί και η μέρα ακόμη νέα.   
Ευτυχία σημαίνει ξάπλα στον καναπέ με τον άνθρωπο σου. Πόδια που αγγίζονται και ήρεμη διάθεση. Η θέρμη του οικείου κορμιού και ατελείωτα όνειρα ή ένα ποτήρι κρύο νερό όταν ξυπνάς νωθρά από την μεσημβρινή ραστώνη.  

Γι αυτούς και για χίλιους ακόμη λόγους, στην sofa.gr επιδιώκουμε την ευτυχία σας. Θεωρούμε ότι ένας καλός ύπνος σε κάποιο από τα κρεβάτια μας, μια οικογενειακή γιορτή σε ένα από τα σαλόνια μας, ένα ρομαντικό δείπνο σε μια από τις τραπεζαρίες μας δεν είναι κοινή υπόθεση. Συμμετέχουμε στην καθημερινή ζωή των τριάντα χιλιάδων πελατών μας και δημιουργούμε στιγμές. Αυτή είναι η μεγάλη μας αποστολή και το καθήκον. Μα πάνω απ’ όλα είναι ευθύνη. Ευθύνη, τα έπιπλα μας να στέκουν πάντα δίπλα σας, στις πιο σπουδαίες στιγμές, σαν τον πιο πιστό φίλο.