ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ

Κάθε δευτερόλεπτο δισεκατομμύρια άνθρωποι κάνουν καθοριστικές επιλογές με κριτήριο το χρώμα. Από τα φρούτα που θα βάλουν στο τραπέζι και τα ρούχα που θα φορέσουν στη δουλειά μέχρι το χρώμα των λουλουδιών που θα προσφέρουν στο πρώτο τους ραντεβού.

Pop art γωνιακός καναπές ριγέ και κίτρινος Sofa

Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο καθώς το χρώμα είναι ο τρόπος που μας μιλάει η φύση. Από το κοκκινόψαρο των νησιών Φίτζι και τις φθινοπωρινές αποχρώσεις μιας Ελβετικής λίμνης μέχρι την απίστευτη κόκκινη κηλίδα στον εξωτερικό φλοιό του πλανήτη Δία η φύση εκφράζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τα συναισθήματα της.  

 

Πολύχρωμος καναπές με patchwork Sofa

 

Ωστόσο η φύση δεν είναι ποτέ υπερβολική. Κατέχει το μυστικό της χρωματικής αναλογίας. Ακόμα και όταν ένα χρώμα υπερέχει αυτό οφείλεται στην εξαιρετική βάση των υπόλοιπων που δουλεύουν αρμονικά για να αναδείξουν το πρώτο. Πάρτε για πχ το υπέροχο καφέ της τίγρης όπως αυτό δεσπόζει ανάμεσα στις πυκνές μαύρες βούλες...κι όμως τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την λεπτή όσο και ανεπαίσθητη ύπαρξη του λευκού να προσφέρει το απαραίτητο φως για να κυριαρχήσει το καφέ..        

 

 

Αν το κάθε σπίτι αποτελούσε έναν ζωντανό οργανισμό, τότε αναντίρρητα το σαλόνι θα αποτελούσε το μυαλό, το πιο νευραλγικό σημείο. Το κέντρο λήψεως σημαντικών  αποφάσεων, δημιουργίας εντυπώσεων και συναισθημάτων . Ένας πολύχρωμος τόπος ανοιχτός κάθε ώρα και στιγμή να υποδεχτεί καινούρια ερεθίσματα.

Χρωματιστός καναπές pop art style Sofa

 

Η επιλογή λοιπόν των χρωμάτων που θα χρησιμοποιήσουμε στον προσωπικό μας χώρο και ιδιαίτερα στο σαλόνι μας είναι εξαιρετικής σημασίας. Πρέπει να ενισχύουν την διάθεση μας καθώς είναι η πιο ειλικρινής αντανάκλαση του ψυχισμού μας, και περισσότερο να εξασφαλίζουν ότι τίποτα δεν θα διαταράξει την πνευματική μας ισορροπία.

 

Πολύχρωμος άνετος καναπές σε θερμά χρώματα sofa

 

Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να εκφραστούν ελεύθερα. Κι ενώ διαθέτουν μια έντονη εξωστρεφή προσωπικότητα επιλέγουν η χρωματική παλέτα που θα κινηθούν σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας τους να είναι ασφαλής και συχνά ουδέτερη. Φανταστείτε έναν ιδιαίτερα χαρούμενο άνθρωπο να ζει σε να διαρκώς γκρίζο και μουντό περιβάλλον ή στον αντίποδα έναν οργανωτικό άνθρωπο να ζει σε χρωματική αναρχία. Γεγονός είναι ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να διαμορφώνει τον προσωπικό του χώρο με γνώμονα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και σε καμιά περίπτωση με τις όποιες υπάρχουσες κοινωνικές συμβάσεις ή πρόσκαιρα πρότυπα της μόδας. Κι επίσης σίγουρο είναι πώς όλα δεν ταιριάζουν σε όλους.  Ωστόσο η σειρά πολύχρωμων καναπέδων της εταιρείας SOFA έχει δημιουργηθεί όχι απλά για ακολουθήσει την επαναφορά στη μόδα Vintage αλλά κατόπιν επισταμένης μελέτης για να προσφέρει τη διέξοδο στους τολμηρούς ανθρώπους να αποκαλύψουν την αλήθεια στον εαυτό τους, διαμορφώνοντας τον χώρο τους χωρίς συμβάσεις.

 

Μεγάλος πολύχρωμος καναπές χρωματική σύνθεση sofa

 

Οι χρωματιστοί καναπέδες της εταιρείας SOFA με την εξαιρετική ποικιλία τους σε σχέδια υλικά και χρώματα απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους που γνωρίζουν ακριβώς ποιοι είναι και  τολμούν να συστηθούν με το πραγματικό τους όνομα.