Καρέκλες τραπεζαρίας. Επιλέξτε τις κατάλληλες για το καινούριο τραπέζι σας

Έστω ότι σε μια τυχαία βόλτα στην αγορά βρήκατε το τραπέζι που πάντα ονειρευόσασταν ότι θα αγκαλιάσει την οικογένεια και τις καθημερινές συγκεντρώσεις σας. Και τώρα πρέπει να ολοκληρώσετε την σκέψη σας συνδυάζοντας το με τις κατάλληλες καρέκλες. Ακολουθήστε τα tip μας και τις τάσεις προκειμένου να εντοπίσετε αυτές που θα δέσουν αρμονικά με το στυλ του τραπεζιού σας.

 

Παραδοσιακές καρέκλες

Αυτές οι καρέκλες δεν χάνουν ποτέ την αξία τους και επιπρόσθετα προσθέτουν έναν αρχοντικό τόνο. Αν και εφόσον το τραπέζι σας είναι παραδοσιακό το βάρος της καρέκλας είναι το μέγεθος που πρέπει να ληφθεί υπόψη καθώς προσαυξάνει το κύρος.

 

 

Μοντέρνες καρέκλες

Ζωηρά χρώματα και σχέδια είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του μοντέρνου στυλ όπως αυτό έχει διαμορφωθεί την τελευταία πενταετία. Στον αντίποδα του παραδοσιακού οι μοντέρνες καρέκλες είναι ελαφριές ενώ μπορείτε να πειραματιστείτε χωρίς περιορισμούς Στον κόσμο του μοντέρνου ή ένταση και η υπερβολή μπορούν να θεωρηθούν και προσόν. Ελεύθερη λοιπόν φαντασία χωρίς δεύτερες σκέψεις ή αμφιβολίες.

 

 

Μίνιμαλ καρέκλες

Η μόδα έχει την τάση να επαναλαμβάνεται Στυλ που εδραιώθηκε στο δέυτερο μισό του προηγούμενου αιώνα και που έχει δείξει όμως ότι διαχρονικά διατηρεί την αίγλη και την αξία του. Το σήμα κατατεθέν του μινιμαλιστικού στυλ είναι η λιτότητα. Απλά γεωμετρικά σχήματα, χωρίς ιδιαίτερους στολισμούς καθορίζουν ενα στυλ συνόλου.

 

 

 

Industrial

Κυρίαρχη τάση. Απλές και λειτουργικές καρέκλες σχεδόν πάντα σε συνδυασμό δύο υλικών (μετάλλου και ξύλου) προκειμένου να επιτευχθεί το λεγόμενο βιομηχανικό design.

 

 
Ότι τράπεζι κι άν έχετε όσο πιο προχωρημένη και ζωηρή σκέψη κάνετε για τον χώρο της τραπεζαρίας στην Sofa.gr είμαστε πρόθυμοι να συμβάλλουμε στην εκπλήρωση της.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και tips eπισκέφθέιτε ένα από τα καταστήματα μας ή εξερευνήστε τις προτάσεις μας πατωντας εδω.