Καπιτονέ έπιπλα. Διαχρονική αξία

Τα καπιτονέ έπιπλα χρησιμοποιούνται εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Αύτη είναι και η σημαντικότερη απόδειξη της διαχρονικότητας τους.

Το ερώτημα ωστόσο είναι:

Tι κάνει τους ανθρωπους ανά τις εποχές να τα προτιμούν;

Μια πρώτη απάντηση είναι ότι τα καπιτονέ έπιπλα προσδίδουν ζεστασία και οικειότητα σε κάθε χώρο.

Γι αυτό άλλωστε και μπορουμε να τα συναντήσουμε τόσο σε επαγγελματικές εστίες όσο και σε σπίτια.

Επιπλέον τα καπιτονέ έπιπλα προσθέτουν αίγλη και πολυτέλεια χωρίς να είναι κραυγαλέα.

.Με άλλα λόγια είναι προορισμένα να προσφέρουν καλαισθησία χωρίς υπερβολές.

Το μεγαλύτερο ατού τους ωστόσο είναι ότι αποτελούν διακόσμηση από μονα τους. Είναι άλλωστε τόσο επιβλητικά που μπορούν να σταθούν και να γεμίσουν οποιοδήποτε δωμάτιο χαρίζοντας του το πιο ιδιαίτερο ύφος.

Σαλόνι

.Οι καπιτονέ καναπέδες ειναι συνήθως υψηλής αντοχής και ποιότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι μερικοί από τους πιο διάσημους οίκους μόδας τους διατηρούν στην πρώτη γράμμη του ενδιαφέροντος τους. Ωστόσο όταν μιλάμε για σαλόνι η επιλογή στο καπιτονέ έπιπλο δεν περιόριζεται μόνο στον καναπέ.

.Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μπερζέρες, πολυθρόνες σκαμπώ όπως και διάφορους φυσικά συνδυασμούς αναμεταξύ τους. Και όσον αφορά τα υλικά, οι επιλογές είναι απεριόριστες. Βελούδο, Δέρμα, Ύφασμα, Βαμβάκι, όποια κι αν είναι η επιθυμία σου, υπάρχει. Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξει κάποιος είναι να μην παρασυρθεί. Δύο ή τρία καπιτονέ έπιπλα σε ένα σπίτι είναι αρκετα. 

 

.Με μια επιλογή καπιτονέ καναπέ, δεν μπορείς να κάνεις «λάθος». Όποιο και αν είναι το προσωπικό σου στυλ, ένας καπιτονέ καναπές μπορεί να δώσει προσωπικότητα σε κάθε χώρο. Ακόμη και αν υπάρχουν άλλου τύπου έπιπλα στο σαλόνι σας, η προσθήκη ενός καπιτονέ καναπέ, ακόμα και μικρού μεγέθους, θα διασφαλίσει τη διακοσμητική αρμονία του χώρου.

Κρεβατοκάμαρα

.Για την κρεβατοκάμαρα σας υπάρχουν πλήθος επιλογών σε καπιτονέ έπιπλα. Για παράδειγμα τα καπιτονέ κομοδίνα τα οποία δίνουν εξαιρετικό στυλ, ειδικά αν είναι σετ με το καπιτονέ κεφαλάρι του κρεβατιού. Το κέρδος στο καπιτονέ κεφαλάρι εστιάζεται στο ότι είναι τόσο άνετο, όσο και μέτριας σκληρότητας, ώστε να μπορεί κάποιος να ανασηκωθεί και να διαβάσει το βιβλίο του ή να φάει πρωινό στο κρεβάτι με άνεση.