Φέρνουμε το καλοκαίρι στο σπίτι σας! Μειώσεις τιμών έως 30% μόνο στην Sofa.gr!

 

 

Tο καλοκαίρι είναι μια εποχή που υποδεχόμαστε με «ανοικτές αγκάλες» καθώς οι περισσότεροι το έχουμε συνδυάσει με διακοπές, ξεκούραση και απόλυτη χαλάρωση! Είναι όμως επίσης και η ιδανική εποχή για ανανέωση, προγραμματισμό και αξιοποίηση ευκαιριών. Το καλοκαίρι έχουμε τον χρόνο να ανακαλύψουμε νέες πηγές εμπνεύσεων και να πάρουμε φρέσκες ιδέες ώστε να οργανώσουμε το σπίτι μας όπως εμείς το θέλουμε! Είτε πρόκειται για μια μεμονωμένη προσθήκη επίπλου είτε πλήρη αναμόρφωση, η ανανέωση του σπιτιού μας βοηθάει να επαναπροσδιορίσουμε πράγματα με θετική ματιά και να δώσουμε αξία στην καθημερινότητα και τη ζωή μας.

 

Εμείς εδώ, στην sofa.gr είμαστε σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση και θέλουμε να σας τη μεταφέρουμε με τον πιο «δροσιστικό» τρόπο! Γι'αυτό λοιπόν, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου έως και την 31η Αυγούστου, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε μια σειρά από υπέροχες προτάσεις επίπλων για να εξοπλίσετε τον χώρο σας και να κάνετε πραγματικότητα το σπίτι των ονείρων σας, ξέγνοιαστα και οικονομικά!

 

Και τι σας προσφέρουμε; Εκπτώσεις έως 30% σε επιλεγμένα είδη όλων των κατηγοριών!

 

Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας έναν από τους εκθεσιακούς μας χώρους και ανακαλύψτε τις μοναδικές προτάσεις μας σε σαλόνια, καναπέδες, κρεβάτια, πολυθρόνες, τραπεζαρίες, τραπεζάκια, βιβλιοθήκες και μπουφέδες, σε τιμές που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε!

 

Επωφεληθείτε της μοναδικής αυτής ευκαιρίας και αποκτήστε εξαιρετικά έπιπλα ασύγκριτης αισθητικής, έξυπνης εργονομίας και σχεδιασμού με άποψη, σε ειδικά μειωμένες τιμές. Πολυτέλεια και άνεση δηλάδη για όλους!

 

Και επειδή αυτό το καλοκαίρι, sofa.gr σημαίνει εκπτώσεις στις τιμές αλλά όχι στην ποιότητα αυτών που προσφέρουμε, αποκτώντας κάποια από τις ξεχωριστές δημιουργίες επίπλων μας, επωφελείστε όλων των παρακάτω:

 

-Απολαμβάνετε κορυφαίας ποιότητας χειροποίητα έπιπλα ποιότητας, κατασκευασμένα με ξύλα και υλικά πρώτης διαλογής που έχουν επιλεχθεί ένα-ένα και με τα αυστηρότερα κριτήρια.

 

-Mοντέρνα, Ανθεκτικά έπιπλα σχεδιασμένα για να αναβαθμίζουν την ζωή σας. Ως ειδικοί στο έπιπλο, προσφέρουμε μοντέρνο σχεδιασμό που είναι εναρμονισμένος με τις πιο ενημερωμένες αισθητικές τάσεις και τις σύγχρονες λειτουργικές ανάγκες του σπιτιού. Τα έπιπλα είναι εξοπλισμένα με ειδικά ανατομικά μαξιλάρια κορυφαίας κατασκευής για να «αγκαλιάζουν» το σώμα σας και να σας προσφέρουν απόλυτη χαλάρωση!

 

-Σχεδιάζετε εσείς το έπιπλο σύμφωνα με τις ανάγκες σας! Πάντα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς το ύφασμα, το χρώμα ή ακόμα και τις διαστάσεις.

 

-Είμαστε η μοναδική εταιρία στην αγορά που σας προσφέρει 15ετη γραπτή εγγύηση. Δημιουργούμε αποκλειστικά έπιπλα που κρατούν για μια ζωή!

 

 

Φέτος στην sofa.gr φέρνουμε το καλοκαίρι στο σπίτι σας και την πολυτέλεια στη ζωή σας, προσιτά και οικονομικά!