Διθέσιοι καναπέδες..Αλλάξτε τον χώρο σας με μία κίνηση.

Διθέσιοι καναπέδες.

Στην Sofa.gr κατασκευάζουμε ελληνικούς χειροποίητους καναπέδες με την μοναδική υπογραφή του Έλληνα σχεδιάστη Νίκου Τριαντάφυλλου και την ασύγκριτη ποιότητα και αντοχή που εξασφαλίζουν τα σαράντα και πλέον χρόνια εμπειρία μας. 
Οι διθέσιοι καναπέδες πέρα απο έπιπλα με αυξημένη λειτουργικότητα μπορούν και αποτελούν την ενδεδειγμένη λύση ανανέωσης και διαμόρφωσης των σαλονιών όσο και μικρότερων χώρων εντος της οικείας που απαιτούν είτε σταθμούς ανάπαυσης είτε μια πινελιά ιδιαίτερου στυλ και design.


Οικονομικοί διθέσιοι καναπέδες.    

Οι οικονομικοί καναπέδες της sofa.gr είναι η πρόταση για όσους επιθυμούν την δύσκολή αυτή εποχή να αποκτήσουν έναν αναπαυτικό διθέσιο καναπέ χωρίς ωστόσο να έχουν καμία έκπτωση στην ποιότητα του. Αξία σε ποιότητα και άνεση για κάθε ευρώ σας.
 

Φοιτητικοί διθέσιοι καναπέδες.

Οι φοιτητικοι καναπέδες είναι η λύση για όσους επιθυμούν να θέσουν στην κατοχή τους νεανικά έπιπλα ιδιαίτερης αντοχής και να εξασφαλίσουν πως τα χρόνια της εκπαίδευσης τους ή των παιδιών τους θα είναι απερίσπαστα από αντικαταστάσεις και προβλήματα φθοράς. Με τους διθέσιους καναπές της sofa.gr θα απαλαχθείτε μια και καλή από τα πρόσθετα οικονομικά βάρη και την περαιτέρω ταλαιπωρία καθώς καθένας περιλαμβάνει την γραπτή εγγύηση ποιότητας της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας στον χώρο του επίπλου. 

Μοντέρνοι διθέσιοι καναπέδες.

Η σειρά των μοντέρνων διθέσιων καναπέδων της sofa.gr  έχει σκοπό να εντάξει το σαλόνι σας στην τελευταία λέξη των σύγχρονων τάσεων της μόδας. Ακόμα κι αν αναζητάτε ιδιαίτερα υφάσματα ή διθέσιους καναπέδες με ανάκλιση επαγρυπνούμε για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας υπηρετώντας ταυτόχρονα τις υψηλές προσδοκίες του interior design.

   
Κλασικοί διθέσιοι καναπέδες.

Το κλασικό στυλ όσο ευκολο και ασφαλή αν φαντάζει σε επιλογή, δεν είναι. Οι παραμέτροι που το διέπουν είναι λεπτοί και ευάλωτοι και συνήθως αντί για μια διαχρονική ματιά στο σαλόνι μας καταλήγουμε αντίθετα με μια εντελώς ξεπερασμένη όψη. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας προτείνει ακόμη και να υποδείξει την καλύτερη δυνατή πρόταση για το σαλόνι σας. Επισκεφτείτε κάποια απο τις εκθέσεις μας και ανακαλύψτε τις λεπτες αποχρώσεις του κλασικού στυλ.   

Luxury διθέσιοι καναπέδες.

Οι Luxury διθέσιοι καναπέδες μας είναι η πρόταση για όσους το design και η ποιότητα αποτελεί must. Σχέδια που δίνουν στους χώρους ταυτότητα. Ανακαλύψτε τα.
  

Για να δειτε την πληρη γκάμα προιοντων μας πατήστε εδω........