9 ημέρες προσφορών - Γιορτάζουμε 9 χρόνια στο Ίλιον!

 

 

Το κατάστημα Sofa.gr στο Ίλιον έχει γενέθλια! Κλείνουμε 9 ολόκληρα χρόνια επιτυχιών, 9 χρόνια που μπήκαμε στις καρδιές αλλά και τα σπίτια των καταναλωτών, αλλάζοντας τις ζωές τους προς το καλύτερο!

 

Με αφορμή λοιπόν τα 9 αυτά έτη που είμαστε μαζί στο Ίλιον και την αγάπη που έχουμε εισπράξει από εσάς καθημερινά καθένα από αυτά τα χρόνια, αποφασίσαμε να σας ευχαριστήσουμε και να το γιορτάσουμε μαζί με τον καλύτερο τρόπο: Σας προσφέρουμε λοιπόν για 9 μόνο ημέρες (11-20 Σεπτέμβριου) 9 καναπέδες με έκπτωση 9% στην τελική τιμή και σε 9 άτοκες δόσεις.

 

9 σε όλα φέτος στο Ίλιον και τώρα έχετε πολύ παραπάνω από9 λόγους για να μας επισκεφθείτε στα καταστήματα Sofa.gr!

 

Οι 9 κορυφαίοι καναπέδες από τη συλλογή μας που περιλαμβάνονται στην επετειακή προσφορά των 9 χρόνων είναι οι:

1.            Status

2.            Σύμβολο

3.            Gallery

4.            Αβάνα

5.            joy

6.            Carrera

7.            Onar

8.            Lov plus

9.            Dream

 

Σε όλα τα παραπάνω μοντέλα καναπέδων παρέχουμε έκπτωση 9% στην τελική τους τιμή σε όλες τις εκδοχές τους: Γωνιακοί – Διθέσιοι – Τριθέσιοι ή μεμονωμένοι. Και το καλύτερο; Μπορείτε τώρα να  αποκτήσετε τον καναπέ που θέλατε πάντα, ακόμη πιο εύκολα και προσιτά! Πώς; Στην ήδη μειωμένη τιμή, η πληρωμή μπορεί να γίνει με πιστωτική κάρτα σε 9 άτοκες δόσεις.

 

Όμως προλάβετε! Η παρούσα προσφορά ισχύει για 9 μόνο ημέρες, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 11-20 Σεπτ. και για περιορισμένο απόθεμα των παραπάνω μοντέλων. Μη χάσετε την ευκαιρία, λοιπόν, να αποκτήσετε έναν καναπέ κορυφαίας κατασκευής και ποιότητας που θα σας συντροφεύει μια ζωή, σε μειωμένη τιμή και με μεγαλύτερη ευκολία πληρωμής!

 

Φτάστε ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο! Διαμορφώστε το σαλόνι σας και το σπίτι σας όπως ακριβώς το επιθυμείτε επενδύοντας στην ποιότητα! Αποκτήστε σήμερα ένα προϊόν ασύγκριτης ποιότητας κατασκευής και μοναδικής αισθητικής και πολυτέλειας, εύκολα, ξένοιαστα και χωρίς το βάρος μιας μη εφικτής δαπάνης.

 

Γιατί στη Sofa.gr εκτιμούμε την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας και σας το ανταποδίδουμε χαρίζοντας σας ξεχωριστές στιγμές απόλαυσης και άνεσης στη ζωή σας! Στιγμές ανεκτίμητης αξίας που κρατούν για πάντα!

 

Όλα 9 λοιπόν 11 με 20 Σεπτεμβρίου στο Ίλιον… Σας περιμένουμε σε όλα τα καταστήματα Sofa.gr!

 

Υ.Γ. Κερνάμε και γλυκάκι…!