4 έπιπλα για το σαλόνι που αξίζουν κάθε ευρώ.

Τα έπιπλα σαλονιού αποτελούν μία εξαιρετική επένδυση, αφού δημιουργούν τις προϋποθέσεις, για να φτιάξουμε το σπίτι των ονείρων μας, ενώ ταυτόχρονα υπόκεινται σε συνεχή χρήση, οπότε είναι απαραίτητο να είναι καλής ποιότητας και ανθεκτικά.

Αυτά είναι τα βασικότερα έπιπλα σαλονιού που όχι μόνο δεν θα το μετανιώσετε αν επενδύσετε σε αυτά, αλλά θα καταλάβετε και αμέσως την αξία τους.

 

Γωνιακός καναπές Νο 16

 

Ο καναπές είναι το έπιπλο που πρέπει να συνδυάζει ποικίλα χαρακτηριστικά, όπως άνεση, ομορφιά αλλά και ανθεκτικότητα. Είναι από τα πλέον πολυμορφικά έπιπλα σαλονιού, αφού χρησιμοποιείται ως αναπαυτικό κάθισμα αλλά και κρεβάτι πολλές φορές.

Επιπλέον, ο καναπές δίνει τον ρυθμό στα σαλόνια καθώς καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το στυλ τους.  Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να αγοράσετε έναν καναπέ, ο οποίος θα έχει όμορφο σχεδιασμό αλλά και καλή ποιότητα, ώστε να μπορεί να αντέξει τη χρήση που του κάνετε και να δείχνει σαν καινούριος ακόμα και αφού αρκετοί άνθρωποι καθίσουν σε αυτόν.

 

 

O Γωνιακός καναπές Νο 16 είναι το έπιπλο που δεν φεύγει ποτέ απο το προσκήνιο.

Σχεδιασμένος να προσαρμόζεται στις διάφορες τάσεις και trends είναι παράλληλα και απίστευτα ανθεκτικός καθώς συνοδεύεται απο δεκαπενταετή εγγύηση.

Είτε έχετε παραδοσιακό σαλόνι είτε μοντέρνο ή industrial ο γωνιακός καναπές Νο 16 θα ενταχθεί στον χώρο σας σα να ηταν εκεί από την αρχή.

Αναμφισβήτητα ο γωνιακός καναπές Νο 16 είναι διαχρονικός. Τόσο τα υλικά κατασκευής του όσο και ο προνοητικός σχεδιασμός του τον καθιστούν πραγματικά το έπιπλο που περνά απο γενια σε γενιά.

 

Τραπεζάκι σαλονιού Liv

 

Η αγγλική γλώσσα έχει εξαιρετικά αποδώσει την έννοια του τραπεζιού που τοποθετείται μπροστά στον καναπέ και λειτουργεί ως το έπιπλο, στο οποίο ακουμπάμε τον καφέ μας κυρίως αλλά και διάφορα διακοσμητικά.

 

 

Το τραπεζάκι σαλονιού Liv ξεπερνάει τα καθιερωμένα στατικά τραπεζάκια.

Έχει ζώη και διαμορφώνεται ανάλογα την περίσταση. Σίγουρα ο πιο πολυτιμος βοηθός σας σε μια γιορτή ή φιλική συνάθροιση.

Ένα μικρό έπιπλο με τεράστιες κρυμμένες αρετές που περιμένει να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

Ότι δηλαδή ζητάς απο ένα τραπεζάκι σαλονιού και κάτι περισσότερο. 

 

Τραπεζαρία Spider

 

Η τραπεζαρία είναι αναπόσπαστο μέρος του σαλονιού, δίνοντάς του επίσημο τόνο.

Ένα καλό τραπέζι ανήκει στα χειροποίητα έπιπλα που παραμένουν για δεκαετίες στην οικογένεια και στολίζουν κάθε σπίτι με το διαχρονικό σχεδιασμό τους.

Παράλληλα, η τραπεζαρία πρέπει να πλαισιώνεται από ανθεκτικές καρέκλες που με την πάροδο του χρόνου θα διατηρήσουν το σχήμα τους και, εφόσον είναι ξύλινες, θα αποφύγουν τις φθορές, τα εμφανή χτυπήματα και τις γρατσουνιές χάρη σε ξύλο υψηλής ποιότητας.

Η τραπεζαρία Spider ανήκει στην κατηγορία των αθάνατων επίπλων ενώ και οι συνοδευτικές καρέκλες Νο 15 κατασκευασμένες από μασιφ ξύλο οξιάς ολοκληρώνουν ένα αρτιο ποιοτικά σύνολο.

Η τραπεζαρία Spider με διαστάσειs 180x100 διαθέτει δύο προεκτάσεις των 40cm έκαστη.

Μικρή, όμορφη και λειτουργική δηλαδή στην καθημερινότητα ένω στις σημαντικές περιστάσεις ξεδιπλώνει όλες τις χάρες της και εντυπωσιάζει.

 

Βιβλιοθήκη New York

 

Η βιβλιοθήκη New York είναι το έπιπλο που δεν χρειάζεται συστάσεις.

Από την πρώτη ημέρα παρουσίασης κέρδισε τις εντυπώσεις χάρη στην δυνατότητα να λειτουργεί ποικιλότροπα στους χώρους.

Η βιβλιοθήκη New York δεν δεσμεύει οπως συνήθως συμβαίνει με τις κλασικές βιβλιοθήκες αντίθετα θα σου προσφέρει διακοσμητικές λύσεις που ούτε καν μπορείς να φανταστείς.

Όπως στην παραπάνω φωτογραφία όπου διαχωρίζει με ιδανικά κομψό τρόπο δύο χώρους.    

 

Όλα τα παραπάνω έπιπλα θα τα βρείτε αποκλειστικά στις εκθέσεις της sofa.gr.