Σύνθεση Σαλονιού, Σύνθεση τοίχου, Έπιπλο σαλονιού

Σύνθεση Σαλονιού 930. Πώς ένα έπιπλο κατέκτησε την κορυφή του ελληνικού design.

Το ύφος και στυλ καθώς και η υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή Νίκου Τριαντάφυλλου την κατατάσει έπαξια στα κορυφαία έπιπλα του Ευρωπαικού design.

Πως κατασκευάζονται τα χειροποίητα έπιπλα της sofa.gr

Στην Sofa.gr όλα μας τα έπιπλα είναι χειροποίητα. Κατασκευάζονται με παραδοσιακές μεθόδους και την εμπειρία του εξιδεικευμένου προσωπικού. Οι επιλεγμένες πρώτες ύλες και η τεχνοτροπία τα καθίστουν τα πιο ανθεκτικά έπιπλα στην ελληνική αγορά
τραπεζάκι σαλονιού, coffee table, λευκό τραπεζάκι σαλονιού,

Τραπεζάκι Σαλονιού. Μεταμορφώστε το σαλόνι σας

Το σαλόνι είναι ο χώρος που ξοδεύουν οι άνθρωποι τον περισσότερο προσωπικό τους χρόνο γι αυτό και πρέπει να είναι οπωσδήποτε άνετο και όμορφο, ένας επίγειος παράδεισος. Μαζί φυσικά με τους καναπέδες αυτό που καθορίζει και ολοκληρώνει τον ιδιαίτερο προσωπιικο μας χώρο είναι το τραπεζάκι σαλονιού.

Tην έξυπνη κίνηση του μήνα.

Η έξυπνη κίνηση : ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ 28Β
καρέκλα τραπεζαρίας

Καρέκλες τραπεζαρίας. Επιλέξτε τις κατάλληλες για το καινούριο τραπέζι σας

καρέκλες ακολουθήστε τα tip μας και τις τάσεις προκειμένου να εντοπίσετε αυτές που θα δέσουν αρμονικά με το στυλ του τραπεζιού σας.
Καναπές, γωνιακός, διθέσιος,τριθέσιος, Σαλόνι

Καναπές Status..Μια δήλωση υπεροχής.

Στην Sofa.gr ένα μοντέλο που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και συνεχίζει να μας επιβραβεύει με την αξιοπιστία του ειναι ο καναπές Status. Περισσότερες από 200 οικογένειες την τελευταία πενταετία έχουν συμπεριλάβει το καναπέ Status στην καθημερινότητας τους κι αυτο μας δίνει την βεβαιότητα ότι η εμμονή μας στην χρησιμοποίηση των καλύτερων πρώτων υλών και η διαρκής επένδυση σε τεχνικα καταρτισμένο προσωπικό είναι η σωστή επιλογή.
Καναπές, Σαλόνι, Carrera, πολύχρωμος

Καναπές CARRERA. Δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Νίκου Τριαντάφυλλου

Η πιο σημαντική εποχή του Δυτικού πολιτισμου απο το χέρι του Ελληνα σχεδιαστή πήρε μορφή και απεικόνιση στον καναπέ Carrera.

Μοίρασε την αγάπη. Διαγωνισμός Σεπτεμβρίου..

Στην Sofa.gr πιστεύουμε στην αγάπη. Μοίρασε και συ την φωτογραφία με τον αγαπημένο σου και διεκδίκησε ένα υπέροχο διακοσμητικό για το σπίτι ακολουθώντας δύο απλά βήματα. 1) Κάνε Like και Share το διαγωνισμό. 2) Τραβηξε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο σου. 3) ποσταρε την με το hashtag #Dimiourgoumestigmes

Σύνθεση Σαλονιού Fantasy. Η ιστορία πίσω απο το έπιπλο

Η μελωδία της ευτυχίας ήταν μια εξαιρετική ταινία ειδικά για Κυριακή βράδυ όπου υπάρχει μια γενικότερη θλίψη. Κρίμα δυστυχώς για την οικογένεια του νεαρού Νικόλα. που περίπου στην μέση της ταινίας άκουσε έναν ισχυρό θόρυβο και είδε την τηλεόραση να φεύγει απο το έπιπλο που την στήριζε.
Μια οικογενειακή τραπεζαρία δεν είναι απλά ένα έπιπλο, είναι ο κινητήριος μοχλός.

Οικογενειακή Τραπεζαρία.

Μια οικογενειακή τραπεζαρία δεν είναι απλά ένα έπιπλο, είναι ο κινητήριος μοχλός,

Pages