Τραπεζαρία Plaza. Η αβαν γκαρντ αίσθηση στις τραπεζαρίες

Η τραπεζαρία Plaza προδιαθέτει με τις λεπτες γραμμές σε χώρους με minimal ιδιοσυγκρασία.
Διθέσιος καναπές, χειροποίητος καναπές, μοντέρνος καναπές, κλασικός καναπές, φοιτητικός καναπές, οικονομικός καναπές, φτηνός καναπές

Διθέσιοι καναπέδες..Αλλάξτε τον χώρο σας με μία κίνηση.

Στην Sofa.gr κατασκευάζουμε ελληνικούς χειροποίητους καναπέδες με την μοναδική υπογραφή του Έλληνα σχεδιάστη Νίκου Τριαντάφυλλου και την ασύγκριτη ποιότητα και αντοχή που εξασφαλίζουν τα σαράντα και πλέον χρόνια εμπειρία μας.
Σαλόνια μοντέρνα, Σαλόνια οικονομικά,σαλόνια φτηνά, σαλόνια ποιοτικά

Σαλόνια Μοντέρνα. Πέντε καυτές επιλογές για τον Νοέμβριο.

Αν και ο Νοέμβριος ειναι φθινοπωρινός μήνας εμείς στην sofa.gr τον ζεσταίνουμε με καυτές τιμές. Σας παρουσιάζουμε πέντε διαφορετικά σαλονια που έκαστο εξ αυτών συνδυάζει ανθεκτικότητα, τιμή και design και αποτελούν την ιδανική πρόταση για όσους αγαπούν το χειροποίητο και ποιοτικό έπιπλο.

Μεγάλο Δεκαπενθήμερο Προσφορών

Στην sofa. gr πρωτοπορούμε και αντί για εκπτώσεις χαρίζουμε χαμόγελα. Με προσφορές που αγγίζουν το 30%, σε δύο έπιπλα σταθμό για το ελληνικό design, τα χριστούγεννα σας θα γίνουν η απόλυτη εμπειρία αισθήσεων.
Υφασμάτινα κρεβάτια, Χρωματιστά κρεβάτια

Υφασμάτινα Κρεβάτια. Η επιλογή των σχεδιαστών.

Τα υφασμάτινα κρεβάτια είναι η ιδανική προσθήκη για κάθε κομψό σπίτι
Σύνθεση Σαλονιού, Σύνθεση τοίχου, Έπιπλο σαλονιού

Σύνθεση Σαλονιού 930. Πώς ένα έπιπλο κατέκτησε την κορυφή του ελληνικού design.

Το ύφος και στυλ καθώς και η υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή Νίκου Τριαντάφυλλου την κατατάσει έπαξια στα κορυφαία έπιπλα του Ευρωπαικού design.

Πως κατασκευάζονται τα χειροποίητα έπιπλα της sofa.gr

Στην Sofa.gr όλα μας τα έπιπλα είναι χειροποίητα. Κατασκευάζονται με παραδοσιακές μεθόδους και την εμπειρία του εξιδεικευμένου προσωπικού. Οι επιλεγμένες πρώτες ύλες και η τεχνοτροπία τα καθίστουν τα πιο ανθεκτικά έπιπλα στην ελληνική αγορά
τραπεζάκι σαλονιού, coffee table, λευκό τραπεζάκι σαλονιού,

Τραπεζάκι Σαλονιού. Μεταμορφώστε το σαλόνι σας

Το σαλόνι είναι ο χώρος που ξοδεύουν οι άνθρωποι τον περισσότερο προσωπικό τους χρόνο γι αυτό και πρέπει να είναι οπωσδήποτε άνετο και όμορφο, ένας επίγειος παράδεισος. Μαζί φυσικά με τους καναπέδες αυτό που καθορίζει και ολοκληρώνει τον ιδιαίτερο προσωπιικο μας χώρο είναι το τραπεζάκι σαλονιού.

Pages